67 Sure El Mulk Arabisht - Recommended Videos
Sure El Mulk 67 arabisht
Preview
No description available.
Category: Education
Duration: 06m 08s
Quality: 
  
Sure El MULK 67 arabisht dhe shqip
Preview
No description available.
Category: Education
Duration: 12m 13s
Quality: 
  
Sure 67 Al-Mulk (Die Herrschaft) - Salah Bukhatir
Preview
Al-Quran und seine ungefähre Bedeutung in deutscher Sprache. Rezitator: Salah Bukhatir Text: Deutsch & Arabisch Quelle: http://www.quranexplorer.com/quran/
Category: Education
Duration: 05m 42s
Quality: 
  
Surah 67 Al Mulk Mishary Rashid Al Afasy me ilustrim video
Preview
Surja Mulk e ilustruar me pamje leximi Arabisht dhe titrimi ne Anglisht shperndajeni sa me shum te mundeni per hir te Allahut Allahu jua shperblefte me te mi...
Category: Entertainment
Duration: 09m 27s
Quality: 
  
ᴴᴰ Mishary Alafasy - Surja El-Mulk (Sundimi)┇Recitim Magjepsës
Preview
Recitim Magjepsës, me vizualizim shprehës i Sures El-Mulk (Sundimi) : recituar nga Mishary Rashid bin Al Afasy Secili ajet (verset) i shpjeguar vizualisht në...
Category: Education
Duration: 09m 48s
Quality: 
  
Recitim Kur`ani - Sura El-Bekare ajetet 1-119 (Arabisht - Shqip)
Preview
www.uniteti.com.
Category: Education
Duration: 10m 01s
Quality: 
  
Recitim i Bukur i Kuranit-Surja El-Mulk Nga Ebu Beker Esh-Shatri
Preview
Selam Alejkum Ue Rahmetullahi Ue Bereketuhu Jeni Te Lire Ta Ri-Postoni Dhe Ta Shperndani Allahu Ju Mëshiroftë! Tags: سورة الملك أبو بكر الشاطري Qetëso Zemrën...
Category: Nonprofit
Duration: 06m 28s
Quality: 
  
Surja El-Hakkah (Arabisht) - سورة الحاقة | Mishary Al Afasy
Preview
Lexim Mahnitës i Sures El-Hakka (Kapitulli 69) nga Mishary Rashid Al-Afasy, nga Teravit në Ramazan 1427H. Shpërndajeni për hir të Allahut, që të përfitojnë e...
Category: Education
Duration: 08m 10s
Quality: 
  
Beautiful recition of suretu El Mulk (Sundimi) - Yasser Al-Faylakawi
Preview
Transmetohet nga Zurri(radijAllahu anhu), nga Abdullah(radijAllahu anhu), se i Dërguari i Allahut ( صلى الله عليه و سلم ) ka thënë:: "Leximi i sures Tebarek ...
Category: Entertainment
Duration: 08m 15s
Quality: 
  
Surja El-Mulk Enes el-Amadi
Preview
No description available.
Category: People
Duration: 05m 39s
Quality: