Kozeta Shabani Fustani Nuse Fustani - Recommended Videos
Kozeta Shabani - Fustani nuse fustani
Preview
No description available.
Category: Entertainment
Duration: 05m 30s
Quality: 
  
Kozeta - O coban te dua
Preview
No description available.
Category: Entertainment
Duration: 03m 38s
Quality: 
  
Panajot Malaj ft Kozeta Shabani Dhenderr te me bej nena Dee Jay_GeRi.flv
Preview
http://www.facebook.com/pages/DeeJay_GeRi/139781646043438.
Category: Music
Duration: 04m 08s
Quality: 
  
Kozeta shabani Kollazh Kendoj per ju
Preview
Artista Kozeta Shabani montazh ZydiMagixStudio Na kontaktoni cel.0692275858 dhe Fb - https://www.facebook.com/zydi.kendezi.
Category: Film
Duration: 09m 20s
Quality: 
  
KOZETA SHABANI XHAXHAJ ME NUSEN NE VALLE LIVE NGA DJ KETI VIDEO CLUB ALDESI FIER
Preview
http://www.facebook.com/videoclubaldesifieralbania FRIENDS http://www.facebook.com/profile.php?i... http://videoclubaldesifier-djketi.tk/ ..... DJ KETI VIDEO...
Category: People
Duration: 29m 17s
Quality: 
  
Astrit Halitaj Citi - Nuse N'Fustan T'bardh (Official Song) 2014
Preview
Astrit Halitaj Official - https://www.facebook.com/pages/Astrit-Halitaj-Official/375909569206863?ref=hl Muzik : Tonni Beats Teksti : Citi Rec/mix :TbRecords.
Category: Entertainment
Duration: 04m 28s
Quality: 
  
Kozeta Shabani - Vito
Preview
No description available.
Category: Entertainment
Duration: 03m 31s
Quality: 
  
SELVIJE OSMANI FUSTANI I BARDHË
Preview
No description available.
Category: Entertainment
Duration: 03m 41s
Quality: 
  
Anila Mimani ft. Iris - Fustani
Preview
No description available.
Category: Entertainment
Duration: 03m 52s
Quality: 
  
VITORI BALILI KY FUSTANI BARDHE NGA NENA TE NDAU DJ KETI VIDEO CLUB ALDESI FIER 2012
Preview
http://www.facebook.com/videoclubaldesifieralbania FRIENDS http://www.facebook.com/profile.php?i... http://videoclubaldesifier-djketi.tk/ ..... DJ KETI VIDEO...
Category: People
Duration: 20m 08s
Quality: