Merita Bunjaku Malli Per Nanen Official Video - Recommended Videos
Merita Bunjaku - Malli per nanen (Official Music Video)
Preview
Teksi & Muzika: Bekim Bislimi Video: ArtFabe Orkestrimi: Studio "Erona" Prizeren.
Category: Entertainment
Duration: 05m 15s
Quality: 
  
Merita Bunjaku - Sa Hap e Mbyll Sytë (Official Music Video) // New 2014
Preview
Iterpretuese: Merita Bunjaku Teksti & Muzika: Arsim Bunjaku Orkestrimi: Alban Fortuna Copyrigt: OnAir.FM.
Category: Entertainment
Duration: 04m 34s
Quality: 
  
Flora Gashi - Pa nenen (Official Video)
Preview
C) 2014 Prominent Network Ltd. Performing: Flora Gashi Prominent Network Facebook: https://www.facebook.com/ProminentNet... Flora Gashi Facebook: https://www...
Category: Entertainment
Duration: 04m 08s
Quality: 
  
MAHMUT FERATI - Malli per nenen
Preview
No description available.
Category: Music
Duration: 03m 14s
Quality: 
  
Dehar livoreka - Malli per nenen ( Official video )
Preview
Dear Livoreka.
Category: Music
Duration: 02m 23s
Quality: 
  
Aferdita Demaku - Babe e Nane (Official Video)2014
Preview
Teksiti: MILAIM ISLAMI,,Muzika VIRUSI Hair&Make Up: TAFA FASHION Staling: SHEMA SAHITI FASHION DESINGER.
Category: Entertainment
Duration: 04m 24s
Quality: 
  
Merita Bunjaku - Malli na ka marr
Preview
Merita Bunjaku - Malli me ka marr.
Category: Entertainment
Duration: 04m 13s
Quality: 
  
Labinot Rexha NOTI - Malli per babane (Official Video)
Preview
All rights reserved: Labinot Rexha (c)
Category: Entertainment
Duration: 04m 18s
Quality: 
  
Nusret Kurtishi - Malli për Nënën 2008 (official)
Preview
Albumi All-llahu Ekber 2008 Këndoi: Nusret Kurtishi Vokalet Përcjellëse: Grupi Hajat Teksti: Nusret Kurtishi Dizajni: Bunjamin Kurtishi Studio: Eroll Jakupi.
Category: Entertainment
Duration: 04m 19s
Quality: 
  
MENSUR KADRIU dhe ENIS MURATI M'ka mar malli per nenen time 2013
Preview
MENSUR KADRIU dhe ENIS MURATI M'ka mar malli per nene time 2013.
Category: Entertainment
Duration: 03m 24s
Quality: