Mevaip Sadiku O Cka Ke Bilbilwmv - Recommended Videos
Mevaip Sadiku - O çka ke bilbil.wmv
Preview
No description available.
Category: People
Duration: 05m 08s
Quality: 
  
Mevaip Sadiku - O cka ke bylbyl (Official)
Preview
Muzika: Rrahman Kryeziu & Sami Aliu beni production 2014 Facebook: https://www.facebook.com/pages/Beni-Production/118907148180283 Hit Gostivari.
Category: Entertainment
Duration: 05m 16s
Quality: 
  
Vellezerit Lleshi - O cka ke bilbil (Official)
Preview
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Beni-Production/118907148180283.
Category: Entertainment
Duration: 03m 33s
Quality: 
  
Dida, Çela, Kovaçi - O çka ke bilbil o more - Destan Begu
Preview
Dida, Çela, Kovaçi - O çka ke bilbil o more - Destan Begu Pakashticë 5 dhjetor 2010.
Category: Music
Duration: 05m 23s
Quality: 
  
Vellezerit Ndreu o cka ke bylbyl
Preview
viti i ri 2013.
Category: Music
Duration: 03m 58s
Quality: 
  
URIME 2012 HAMITI DHE PERPARIMI ME DIDEN - O QKA M'KE BILBIL -
Preview
http://www.facebook.com/nfmeurolindi http://www.facebook.com/OnAirMusic Te drejtat Eurolindi (C) Producent Bujar Avdimetaj.
Category: Entertainment
Duration: 04m 32s
Quality: 
  
KONAKU Nehati dhe Enisi - cka ke bylbyl
Preview
KONAKU Nehati dhe Enisi - cka ke bylbyl.
Category: Music
Duration: 03m 55s
Quality: 
  
Mevaip Sadiku 2014 O Bylbyl
Preview
No description available.
Category: People
Duration: 03m 45s
Quality: 
  
Faton Bakolli O qka ke Bylbyl
Preview
No description available.
Category: Music
Duration: 02m 22s
Quality: 
  
Mevaip Sadiku - Me Ka Hup Mindili.wmv
Preview
KENGE e TRENT.
Category: Music
Duration: 05m 45s
Quality: