Shkurte Fejza Kuvendi I Junikut Official Hd Video - Recommended Videos
Shkurte Fejza - Kuvendi i Junikut - Official HD video
Preview
Shkurte Fejza - Kuvendi i Junikut - Video realizuar nga: EMFcreative.
Category: Entertainment
Duration: 04m 37s
Quality: 
  
Shkurte Fejza Kënga për Kuvendin e Junikut në emisionin ODEON 11.02.2013 -
Preview
Gjimnazi Kuvendi i Junikut në ODEON.
Category: People
Duration: 04m 48s
Quality: 
  
Shkurte Fejza - Vallja came - Official HD Video
Preview
Shkurte Fejza - Vallja came - Video realizuar nga: EMFcreative.
Category: Entertainment
Duration: 03m 43s
Quality: 
  
Shkurte Fejza - O sa mirë me kan Shqiptar (Official Video)
Preview
Të drejtat: Shkurte Fejza.
Category: Entertainment
Duration: 04m 23s
Quality: 
  
SHYHRETE BEHLULI & PONI - JEMI NJE ( Official Video HD )
Preview
Music: Edi Balili Lyrics: Ilir Berani Arrangement: Edi Balili Video by: Supersonic Production 2012 © Publishing : Super Sonic Shpk & Vizioni Libonia All Righ...
Category: Entertainment
Duration: 04m 40s
Quality: 
  
Shkurte Fejza - Mora udhë kah Manastiri (Official Video)
Preview
Të drejtat: Shkurte Fejza.
Category: Entertainment
Duration: 03m 22s
Quality: 
  
Shkurte Fejza & Gressa Behluli - Nena dhe bija official video 2009
Preview
Nena dhe bija OFFICIAL VIDEO 2009.
Category: Music
Duration: 03m 30s
Quality: 
  
Shkurte Fejza - Heroit Vetim Shala
Preview
Video : Mproduction.
Category: Entertainment
Duration: 03m 51s
Quality: 
  
Shkurte Fejza Këngë kurbeti ( Official Audio )
Preview
Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLibonia Vizioni & Libonia 2013.
Category: Entertainment
Duration: 02m 03s
Quality: 
  
Shyhrete Behluli - Ma t'mire me u ba ( Official Video) HD 2011
Preview
http://www.facebook.com/VizioniLibonia.
Category: Entertainment
Duration: 04m 34s
Quality: